www.universulbijuteriilor.ro - Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii, talismane Feng Shui, pandantive unicat, talismane si amulete clasice, cadouri. Modele deosebite si unicate. Livrare prin posta si curier.
Program de lucru:
Luni-Joi: 9.00 - 16.00
Vineri: 9.00 - 12.00
Contact direct - telefon
0764-19.88.88
0773-89.89.89
HomeHome | Cos de cumparaturi | Ajutor | BONUSNoile bonificatii! | Opinia dvs. | Despre noi | Contact
Categorii de produse

Servicii pentru firme


 

 

Politica de confidentialitate

 

Echipa site-ului www.universulbijuteriilor.ro se angajeaza sa va protejeze confidentialitatea.

Pentru orice intrebari sau probleme legate de utilizarea datelor dumneavoastra personale va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa abuse@astromagie.com si va vom ajuta cu cea mai mare placere.

Prin navigarea pe acest site si utilizarea acestuia sau a serviciilor noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale, dupa cum este descris in aceasta pagina de Politica de Confidentialitate.

Definitii utilizate

– Principii de protectie a datelor

– Ce drepturi aveti cu privire la utilizarea datele personale

– Ce date personale colectam

– Cum folosim datele dumneavoastra personale

– Cine altcineva are acces la datele personale

– Cum securizam datele dumneavoastra

– Informatii despre cookie-uri

– Stergerea datelor personale

– Informatii de contact

 

Definitii

Datele cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizata – persoana fizice ale caror date personale sunt prelucrate.
Copil – o persoana fizica cu varsta sub 18 ani.

 

Principii de protectie a datelor

Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal:

Procesarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. Intotdeauna consideram drepturile dvs. inainte de prelucrarea datelor personale.

Procesarea este limitata ca scop. Activitatile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.

Procesarea se face cu date minime. Noi colectam si procesam doar cantitatea minima de date personale necesare pentru orice scop.

Prelucrarea este limitata pe o perioada de timp de 5 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat este necesar.

Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.

Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.

 

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – Aveti dreptul sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.

Dreptul de acces – Aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale culese.

Dreptul la actualizare/rectificare – Aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale, care sunt inexacte sau incomplete.

Dreptul de stergere – Aveti dreptul sa cereti ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre. Acest lucru poate fi posibil total sau partial, prin respectarea celorlalte acte legislative in vigoare.

Dreptul de a restrictiona procesarea – Aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale. In acest caz, datele dumneavoastra nu vor mai fi procesate, sau vor fi procesate sub forma statistica, prin anonimizare.

Dreptul de a se opune procesarii – Aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale. Aceasta este situatia intalnita in cazul marketing-ului direct (newsltter).

Dreptul de a se opune prelucrarii automate – Aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare. Va puteti opnune unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept poate fi exercitat ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice care va afecteaza in mod semnificativ.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format adecvat pentru a le transfera sau, daca este posibil, transferul sa se realizeze direct la un alt procesator.

Dreptul de a depune o plangere – Aveti dreptul, in cazul in care refuzam cererea dvs. in baza Drepturilor de Acces, fara un motiv intemeiat, sa ne contactati. Daca nu sunteti multumiti de modul in care a fost tratata solicitarea dvs., puteti depune plangere la autoritatile competente.

Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – Aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere.

Dreptul de a retrage consimtamantul – Aveti dreptul oricand, sa va retrageti orice consimtamant acordat.

 

Ce date personale colectam

Informatii pe care ni le-ati furnizat
Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – in principal informatiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a va imbunatati experienta clientilor cu noi. Salvam informatiile pe care ni le furnizati pentru a putea livra un buna sau serviciu, pentru facturare sau efectua alte activitati pe site.

 

Informatii colectate automat despre dvs.
Aceasta include informatii care sunt stocate automat de module cookie si alte instrumente de sesiune. De exemplu, informatiile despre cosul de cumparaturi, adresa dvs. IP, istoricul de cumparaturi (daca exista), etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati experienta clientilor. Cand utilizati serviciile noastre sau cautati continutul site-ului nostru, activitatile dvs. pot fi inregistrate. De asemenea, acest informatii sunt folosite pentru a preveni sau documenta activitatile frauduloase sau contrare legii.

 

Cum folosim datele dumneavoastra personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a:

– va furniza produsele sau serviciile noastre. Aceasta include, de exemplu, inregistrarea contului; livrarea produselor, livrarea serviciilor, oferirea de elemente promotionale specifice, comunicarea cu dvs. , notificicari, comunicari de modificiarea de produse sau servicii

– imbunatatiti experienta clientilor;

– gestionarea si analiza interna a bazei noastra de clienti (comportamentul de cumparare / vizitare si istoricul) pentru a imbunatati calitatea, varietatea si disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate)

 

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

– pentru a va trimite produsele comandate

– pentru a va trimite buletine informative si/sau oferte in diferite campanii de marketing

– pentru alte scopuri pentru care v-am cerut acordul dvs;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele personale adunate si de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele in afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci cand este anonima. Salvam informatiile dvs. de facturare si alte informatii culese despre dvs. atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din termene legale. Aceste date sunt pastrate in format electronic timp de 30 de zile, dupa care sunt sterse / anonimizate.

Va vom informa despre orice procesare si scopuri ulterioare.

In cazul refuzului de ridicare a unei comenzi sau a neridicarii comenzii din oricare alt motiv, va vom livra urmatoarea comanda cu plata in avans.

Datele clientilor care ne creaza probleme de acest fel sunt stocate mai mult de 30 de zile. Ne protejam in acest fel de pierderi financiare si probleme economice ulterioare.

De asemenea, sunt stocate pentru o perioada nedeterminata datele clientilor cu care site-ul sau persoanele afiliate sunt in litigii de orice fel.

Cine altcineva are acces la datele personale

Nu utilizam datele dvs. personale in relatia cu companii terte, parteneri sau alte persoane din exteriorul companiei.

Nu vom dezvalui datele dvs. personale tertilor sau institutiilor publice decat atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea dezvalui datele dvs. personale unor terte parti daca v-ati dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

In mod anonim, anumite date personale pot fi transmise tertilor, printre care: Google Analytics, Facebook, program-afiliere.com

Pentru livrarea comenzilor sau serviciilor achizitionate de dumneavoastra, datele dvs. vor fi transmise prin formulare standard Postei Romane si/sau firmei de curierat rapid.

 

Cum putem securiza datele dumneavoastra

Facem tot posibilul pentru a pastra datele dvs. personale in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date, precum si ultimele versiuni de software, atat pe calculatoarele interne, cat si pe servere. Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este posibil.

Monitorizam sistemele noastre pentru posibile vulnerabilitati si atacuri.

Depunem toate eforturile pentru a preveni orice fel de incalcare a securitatii si sigurantei datelor. Desi incercam tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, ne angajam sa notificam autoritatile competente privind incalcarile protectiei datelor.

De asemenea, va vom anunta daca exista o amenintare sau o problema legata de datele dumneavoastra personale.

Vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii si pentru a asista autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari.

Daca aveti un cont la noi, este de datoria dvs. sa pastrati numele de utilizator si parola secrete. De asemenea este de datoria dumneavoastra sa pastrati orice alte informatii despre cont, secrete.

Gazduirea acestui site este realizata pe server-e aflate fizic in Uniunea Europeana, care respecta regulile GDPR.

 

Politica fata de minori

Nu intentionam sa colectam cu buna stiinta informatii de la minori. Serviciile si produsele oferite si comercializate de noi nu au ca potential clienti minorii si nici nu se adreseaza acestora.

 

Informatii despre cookie-uri

Informatiile legate de cookie-uri le gasiti intr-o pagina separata, in subsolul acestui site.

 

Stergerea datelor personale

Datele dumneavoastra pot fi sterse oricand, in mod gratuit, din sistemele noastre.

Pentru aceasta va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa abuse@astromagie.com

Utilizam Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politica de confidentialitate pe care o puteti consulta accesand urmatorul link. Daca doriti sa renuntati la urmarirea de catre Google Analytics, accesati Google Analytics opt-out page.

Totodata, pentru eliminarea urmaririi, va invitam sa accesati urmatorul link.

 

Informatii de contact

www.universulbijuteriilor.ro

Feng Shui Consult SRL

OP 1 - CP 88
500500 - Brasov
judetul Brasov-Romania

 

0773-89.89.89

0764-19.88.88

e-mail: abuse@astromagie.com

 

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate, oricand, fara o notificare prealabila.

Ver. 1.5 - 2021

 

Universul Bijuteriilor - magazin virtual cu bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii
OP 1 - CP 88, 500500 - Brasov, judetul Brasov - Romania
(004)-0764-19.88.88

 

Taxe livrare:

- 19 RON prin posta

- 29 RON prin curier

La comenzi mai mari de 150 lei taxele sunt platite de noi!

Detalii


Universul-Aromelor.ro - Un magazin virtual cu betisoare, conuri si esente parfumate, lumanari, sare de baie si accesorii pentru aromaterapie!

Talismane-Amulete.ro - primul si cel mai mare magazin virtual online din Romania cu amulete si talismane unisex, pentru sanatate, dragoste, abundenta, cariera, protectie, succes, magie si noroc, din metal, inox, argint, aur, os, lemn si ceramica, cu livrare prin posta sau curier rapid in Romania sau strainatate.

 

Cum alegem
o bijuterie?

 

Feng Shui Consult - consultanta Feng Shui, echilibrari de locuinte si sedii de firme, cursuri Feng Shui

Link-uri utile:
Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania

Cel mai mare anticariat ezoteric-virtual din Romania